Telefonnummer:

43 90 19 00

Hvorfor er sygeforsikring vigtigt?​

Når vi anskaffer os et kæledyr bliver det en del af vores familie og hvis dyret bliver syg vil vi oftest gøre alt for at det skal blive rask igen. Det kan være dyrt hvis det f.eks. kræver en operationen. Derfor anbefaler vi en god sygeforsikring så du slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser. En sygeforsikring giver tryghed.

Flere selskaber tegner sygeforsikring. For hundens vedkommende kan sygeforsikring kun tegnes sammen med den lovpligtige ansvarsforsikring og for kattes vedkommende kræves der, at katten er øremærket eller chipmærket.​

Hvad koster det at gå til dyrlægen?

Greve Dyrehospital er en privat ejet virksomhed, der skal eksistere på baggrund af de indtægter, virksomheden tjener.

Der er ikke offentlige tilskud til sygdomsforebyggelse og sygdomsbehandling af dyr, men den enkelte dyrejer har visse muligheder for at forsikre sig. Dyrehospitalet udfører en lang række behandlinger på dyr, hvoraf nogle er ret ensartede og forudsigelige og hvor det er muligt at sætte en fast pris.

Eksempler på dette er:

Forebyggende undersøgelser

Vaccinationer

Sterilisation og kastration

Visse tandbehandlinger

Aflivning af dyr

I andre tilfælde er der tale om langt mere komplicerede  tilfælde, f.eks. ved tilskadekomst eller alvorligt syge dyr. I disse tilfælde vil dyrlægen først efter en nærmere undersøgelse af dyret kunne give et ca. skøn over omkostningerne ved behandlingsforløbet.

Økonomi

​Du er velkommen til at bede om et prisoverslag på den behandling dit dyr skal have foretaget. Ikke to dyr eller to forløb er ens og ved længere varende behandling kan det desværre være svært at opgive en nøjagtigt pris, men det er vigtigt for os, at vi også har en aftale med dig om økonomien for at undgå ubehagelige overraskelser. Det er dig der hele tiden bestemmer hvor langt vi skal gå med behandlingen.

Du kan hverdag få oplyst, hvor meget dit indlagte kæledyrs regning lyder på, så du hele tiden kan følge med.

Afregningen foretages efter endt behandling, og vi modtager Visa/ DK kort, Mastercard,, kontanter eller betaling via Swipp og Mobil pay. Hvis Dyrehospitalet skønner at man står overfor et større eller langvarigt behandlingsforløb, vil vi ofte bede om et depositum.

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00

Tirsdag

​08:00 - 17:00

Onsdag

​08:00 - 19:00

Torsdag

​08:00 - 17:00

Fredag

​08:00 - 17:00

Brug for en dyrlæge?

Kontakt os på telefon 43 90 19 00

Læs mere her.

Greve Dyrehospital
Greveager 5
2670 Greve
Tlf.: 43901900
CVR: 21778206
hospital@grevedyrehospital.dk

Få et gratis tilbud

Udfyld kontaktformularen og indhent et godt tilbud i dag!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Galleri - Greve Dyrehospital

Kontaktinformationer

Du er altid meget velkommen til at give os et kald på telefonen eller skrive os en mail, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende. Mail kan ikke forventes besvaret uddybende.

Greveager 5, 2670 Greve​

Vurderet 4,8 / 5 på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

Månedens historie