Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Seneste nyt

Så er en ny uge startet og desværre stadig i Coronakrisens jerngreb. Vi må i disse tider glæder os over alt det, der trods alt er godt. Velkommen tilbage til Christian som gennem de sidste 3 uger har været syg. Vi er alle så glade for Christian at du er tilbage og kan være med til at aflaste presset på de få kollegaer “der har holdt skansen”. Synes også vi skal glæde os over det dejlige vejr og der er lys , og måske endda snart, fo enden af Corona tunnellen.

Stor tak til alle jer dejlige klienter og patienter som har taget jeres “ anderledes besøg” hos os med oprejst pande, velvilje og godt humør. Det beviser bare at når vi står sammen ,selv om de i disse tider er hver for sig, kan vi alle gøre rigtig meget. Pas fortsat godt på hinanden- på afstand.
... Se mereSe færre

4 timer siden

Så er endnu en uge snart gået med alle de begrænsninger der har været. Vi er nu ved at finde fodfæste på den hverdag der er blevet så anderledes. Vi er ikke mange på job men prøver at hjælpe alle såvel de akutte sygdomstilfælde som de mere almindelig eftersyn/ vaccinationer. Torsdag måtte den dejlige schæfertæve Nala akut under kniven da hun havde pådraget sig en livmoderbetændelse( pyometra) Torsdag sidst på dagen kunne en glad ejer hente en lidt træt hund hjem. Det er en fantastisk følelse HVER GANG at være med til at redde et dyrs liv - tænker at sådan må alle de hårdtarbejdende sundhedspersoner som i disse dage knokler for hele vores samfund også have det. God weekend til alle -pas godt på hinanden - med afstand. ... Se mereSe færre

3 dage siden

Godmorgen fredag - så er snart den første uge med stramningerne omkring inddæmning af Coronavirus gået. En uge hvor vi har kørt med nødberedskab på personalesiden. Jeg er SÅ stolt af personalet der arbejder her. 1 dyrlæge, en dyrlægestuderende og en klinikassistent har knoklet numsen ud af bukserne i denne uge fra tidlig morgen til sen aften. for at kunne hjælpe vores patienter. RESPEKT - det fortjener de.!!!!!! Også stor tak til alle vores dejlige klienter som har udvist virkelig stort forståelse for den ændrede situation under "besøg" hos os. Rigtig god weekend til alle og lad os passe godt på os selv og hinanden med afstand.

Gitte Larsen
daglig leder
... Se mereSe færre

2 uger siden

Comment on Facebook

Respekt til jer at i er her for vores dyr❤️

Stor ros til jer. Håber I kan holde ud, så vi kan komme med vores dyr, hvis det bliver nødvendigt. Rigtig godt weekend <3

Kære alle. På Greve Dyrehospital har sikkerheden for vores klienter/patienter og vores personale top prioritet. Det er uhyre vigtigt at vores klienter føler sig trygge ved at komme og "besøge" os og at et samlet personale ditto.
Vi følger time for time myndighedernes anbefalinger omkring den skrækkelige Corona virus situation og vi ser os derfor nødsaget til fra i morgen mandag d. 16. marts at indføre nogle, for vores praksis, mærkelige regler.
Alle henvendelser til os SKAL starte med et telefonopkald eller mail. Når du ankommer til dyrehospitalet, så bliv ude i din bil, ring os op og sig hvad din henvendelse drejer sig om. Skal du købe foder, plejemidler eller andet kommer vi ud til dig med det. Afregning gerne på mobilpay for at begrænse en potentiel smitte ved brug af betalings automat i venteværelset.
Kontanter modtages ikke i denne situation.
Skal din hund/kat til konsultation/operation må du ikke forvente at komme med ind til konsultationen. Dyrlægen vil være i telefonisk kontakt med dig under konsultationen og udlevering af din hund/kat efter konsultationen/operationen vil ske via en veterinærsygeplejerske eller en dyrlægestuderende.
Kommer du til fods og i dårligt vejr er vores drivhus bag om hospitalet på højre side åbent og et par stole opsat.

Pr. dags dato er flest mulig medarbejdere hjemsendt .

Vi holder hospitalet åbent så længe det overhovedet er muligt, på nedsat kraft ja men håber på alles forståelse derfor.
Pas godt på jer selv og hinanden - dog med afstand
De bedste hilsner om at forblive raske

Gitte Larsen
daglig leder
... Se mereSe færre

2 uger siden

Comment on Facebook

Helt forståeligt. Men hvordan skal jeg forholde mig, når jeg skal komme ud og få lavet en urinprøve på min hund? Hun blev i fredags færdig med en pencilin kur, og fik i den forbindelse af vide, at hun skulle lave en ny prøve efterfølgende.

Super fint - pas på jer selv.

Emma er glad for at i passer på jer selv og os andre 👍🏼 good job ❤️

Tak for info.pas nu godt på jer selv og hinanden🤗fra mig Coco😉

Mette Jensen Kunz blot til info❤🐾

Fuldt forståeligt. ❤

Super tiltag. Håber I kan holde virussen på afstand, for vi kan ikke undvære jer. Hils Christian og Mark og fortæl, at midt i at Mette lukkede Danmark ned i onsdags, fik Nellie 4 smukke, fede hvalpe :-) 1 var dødfødt (meget lille), men sådan går det nogen gange <3 Tilde var selvfølgelig med hele vejen :-D

View more comments

Sikken en dag , man kan virkelig mærke effekten af Corona situationen. Tider bliver aflyst og folk hamstre mad og tænker på alt andet end syge dyr. Her på stedet har vi indført en Coronapolitik som bør gøre os i stand til at "køre videre" om end på lavt blus hvis det værste skulle hænde og vi får personale som bliver syge eller skal i karantæne. Vores ene dyrlægestuderende, som kommer hjem fra skiferie i Østrig i weekenden, har vi sat i 14 dages karantæne for ikke at risikere noget og dyrlægerne Christian og Caroline som begge har været syge de 2 sidste dage menes "kun" at have influenca så foreløbig går det........... ... Se mereSe færre

3 uger siden

Comment on Facebook

Håber ikke i løber tør for hundemad😳

Sikken en onsdag. Sol fra en klar blå himmel og lunt. Ærgerligt der ikke er tid til at være lidt udenfor. Vi er til en forandring ramt af sygdom hos dyrlægerne og prøver at klare det hele på bedste vis. Det har ikke været mulig at skaffe en vikar og tror desværre ikke de er raske til i morgen...........😢 ... Se mereSe færre

3 uger siden

Comment on Facebook

Rigtig god bedring, det har forhåbenlig ikke noget at gøre med corona 💕

God bedring til dem alle

Se flere nyheder