Et dyrehospital med stor erfaring

I 1976 blev Flemming Mørkholt færddiguddannet som dyrlæge. I årene efter sin uddannelse arbejdede han på anden dyreklinik og i fritiden på et humant hospital. D. 23 juni 1977 åbnede han Greve Strand Dyreklinik. Klinikken startede i et ombygget sommerhus på Mosegårdsvej i Greve, og efter blot et halvt år, blev veterinærsygeplejerske Gitte Larsen ansat og efter 1 halvt år mere blev dyrlæge Carl Kortbæk Svendsen ansat. Begge er stadig ansat den dag i dag.

I 1979 stod det klart, at Greve Strand Dyreklinik måtte flytte til nye og større lokaler, for at kunne følge med den hurtigt voksende efterspørgsel. Der blev i samme år taget det første spadestik til det nuværende Greve Dyrehospital, som den 8. december 1980 kunne slå dørene op til det knapt 600 kvadratmeter store dyrehospital.

Flemming Mørkholt startede sin første praksis, og målsætning var klar fra start. Vi stræber stadig efter dette i vores arbejde: Tender, Love & Care. Vi møder alle hver dag på arbejde med ønsket om at gøre det absolut bedste for alle vores patienter, hvad enten det drejer sig om det årlige sundhedstjek eller alvorlig sygdom eller alt det i mellem. De mange klienter, der har fulgt os fra den spæde start til i dag, synes vi vidner om, at lever op til vores målsætning.

Brug for en dyrlæge

Dyrehospital – når du kun vil det absolut bedste for dit kæledyr

Hvad betyder tender, love & care? For os betyder det, at vi hver dag gør en dyd ud af at gøre dyrlægebesøget til den bedst mulige oplevelse for dig og dit kæledyr. Vi bestræber os blandt andet på, så vidt det er muligt, at I får same dyrlæge hver gang. Tryghed for kæledyr, tryghed for ejer

Hvordan kan vi hjælpe

Vi tilbyder al hjælp til dit kæledyr på vores dyrehospital

Vi kan hjælp dit kæledyr hvis du ønsker foderrådgivning, så du er sikker på dit kæledyr får det optimale foder.

KONTAKT OS